Tri spôsoby, ako odstrániť stránku na VK

Vkontakte s mesačným publikom 80 miliónov používateľov s istotou zaujíma prvé miesto v TOP10 najobľúbenejších sociálnych sietí v Runete. Komfort chatovania, množstvo zaujímavých hier, online služieb, hudby a videa, pohodlný interný vyhľadávací systém - zdá sa, že čo ešte potrebuje internetový spotrebiteľ? A tu je čo! Zbavte sa toho všetkého!

Áno, áno, presne takto: odstránenie stránky v kontakte je koniec. A v tejto túžbe nie je nič prekvapujúce. Existuje veľa opodstatnených motívov pre tento čin: sedenie na nose, hazardné útoky, prejav žiarlivosti druhej polovice, túžba skryť sa pred bývalou priateľkou atď. Bohužiaľ, každodenné texty niekedy zaväzujú.

Ako teda odstrániť stránku z kontaktu?

Metóda č. 1: aktivácia možnosti „vymazať“

1. Prejdite na svoju stránku na VK.

2. V používateľskej ponuke umiestnenej nad ikonou „V kontakte“ kliknite na časť „Moje nastavenia“.

3. Otvorte nastavenia a posúvajte kolieskom myši nadol. V „suteréne“ webu (v jeho spodnej časti) nájdite odkaz „odstrániť stránku“ a prejsť cez ňu.

4. Po týchto akciách vás systém sociálnej siete VKontakte požiada, aby ste uviedli dôvod, pre ktorý ste sa rozhodli natrvalo odstrániť svoj účet.

Vyberte si z navrhovaných možností. Ak neexistuje, uveďte „Ďalší dôvod“ a vo formulári nižšie zanechajte krátky komentár s vysvetlením, prečo už nechcete vidieť svoju vlastnú stránku VKontakte. Tu sa môžete zaobísť bez špeciálnych detailov: bude to stačiťštandardná veta „v spojení so súčasnou situáciou“.

Ak potrebujete všetkým svojim priateľom z Vkontakte povedať, že sa budete navždy rozlúčiť so svojimi nekonečnými virtuálnymi priestormi, začiarknite políčko „Povedzte priateľom“.

5. Ešte raz starostlivo premýšľajte o svojom rozhodnutí. Niet pochýb o tom - kliknite na cenené tlačidlo „Odstrániť stránku“.

6. Objaví sa správa oznamujúca, že účet bol vymazaný. A tiež obdobie (pozri dátum v druhom riadku nad avatarom), počas ktorého sa môže obnoviť.

Pozor! Ak použijete tento spôsob vymazania, účet sa až do jeho konečného vymiznutia uloží na server sociálnej siete Vkontakte na 7 mesiacov.

Vrátenie vašej obľúbenej stránky VK je také jednoduché ako jej odstránenie. Ak si po chvíli uvedomíte, že ste nadšení, otvorte sociálnu sieť, zadajte svoje používateľské meno a heslo a potom kliknite na možnosť „Obnoviť“ v ľavom stĺpci. Objaví sa veľké tlačidlo Obnoviť stránku - kliknite naň a pri návrate z vášho účtu na normálne sa radujte.

Metóda č. 2: zmena nastavení používateľa

Táto možnosť vymazania vyžaduje od používateľa trochu viac úsilia, ale na druhej strane je proces odstránenia stránky naveky oveľa rýchlejší. Po vykonaní krokov popísaných nižšie účet nezvratne zmizne po približne 2,5 mesiaci, a nie po 7 - v prípade použitia prvej metódy.

Ak teda potrebujete stránku čo najskôr odstrániť, použite metódu číslo 2.

1. Otvorte svoju osobnú stránkua prejdite na „Moje nastavenia“.

2. Vyberte kartu „Ochrana osobných údajov“.

3. V sekciách „Moja stránka“ a „Komunikácia so mnou“ nastavte všetky nastavenia (kto vidí ... kto môže ...) na „Iba ja“ a „Nikto“.


4. Po zmene nastavení prejdite na svoju osobnú stránku.

Systém správy vo VKontakte považuje takú konfiguráciu súkromia za neochotu majiteľa využívať výhody sociálnej siete, a preto stránku automaticky vymaže.

Metóda č. 3: „Zmrazenie“ účtu

Odporúčame vám prečítať si:

Ako odstrániť skupinu v Kontakte?

Pri použití tohto spôsobu stránka zostáva používateľovi stále k dispozícii, to znamená, že nezmizne natrvalo. Zmení sa iba jej vzhľad, aby sa na určitý čas schovali pred všetkými kamarátmi - kamarátmi alebo pred niekým konkrétne.

Algoritmus akcií je veľmi jednoduchý: majiteľ účtu vymaže všetok obsah na stránke - fotografie, zvuk, video; odstraňuje priateľov; v časti „Kontaktujte ma“ v nastaveniach „kto môže písať /pozývať“ nastaví „Nikto“. Ak je to potrebné, pre väčšie sprisahanie sa tiež zmení meno a priezvisko na pseudonym a adresu stránky, takže nie je možné nájsť účet pri vyhľadávaní pomocou osobných údajov a vizuálne určiť, či patrí používateľovi.

Hlavné plus metódy - „prestrojenie“ je možné kedykoľvek odstrániť, pretože používateľské meno, heslo a telefón pripojený k účtu zostávajú nezmenené.

Výber konkrétnej metódy závisí od vašich cieľov, drahýčitateľ. Závisí to od toho, čo chcete povedať na svojej osobnej stránke VK - „Zbohom!“ Alebo „Zbohom!“

Veľa šťastia a šťastia! Nechajte vymazanie účtu rýchle a bezbolestné.