Spôsoby odstránenia účtu na Instagrame

Instagram pomerne rýchlo získal celosvetovú popularitu bez preháňania. A bolo to predvídateľné: mobilná služba, pohodlná, stručná, inteligentne fungujúca, nezaťažená zbytočnou reklamou a brandingom, chránená pred spamom a nepotrebnými spravodajcami. Ale časy sa menia - Instagram kúpil Facebook a za bláznivé peniaze navyše naznačil potenciálnu užitočnú službu pre kupujúceho.

Pre používateľov nie sú výhody tejto udalosti také zrejmé, ale skôr nevýhody. Je dobre známe, že všeobecná politika tejto sociálnej siete sa uplatňuje na všetky získané služby Facebooku. To znamená, že Instagram bude čoskoro plný reklám, značiek a propagačných ponúk. Niekto je celkom šťastný a niektorí už uvažujú o odstránení svojho účtu. Tí zákazníci, ktorí sú jednoducho unavení zo služby, sa obávajú rovnakých myšlienok.

Najjednoduchší spôsob, ako opustiť Instagram, je ísť na https://instagram.com/accounts/remove/request/, zadaním svojho používateľského mena a hesla prejsť na svoju stránku a potvrdiť odstránenie.

Druhý spôsob odstránenia stránky v Instagram:

  1. Prihláste sa do svojho profilu.
  2. Prejdite na kartu „Upraviť profil“;
  3. Nájdite odkaz „Chcem odstrániť svoj účet“ v pravej dolnej časti stránky s nastaveniami a kliknite naň

Majitelia služieb im potom budú chcieť vysvetliť, prečo sa používateľ z takého nepredstaviteľného dôvodu náhle rozhodol ich opustiť, aledôvod sa dá dokonca vymyslieť - nikto to nebude kontrolovať. Teraz zostáva iba to, aby vaša paródia potvrdila želanie vymazať váš profil a kliknite na možnosť „Navždy deaktivovať môj účet“.

Pre tých, ktorí sa ešte nerozhodli, či svoju stránku natrvalo odstrániť alebo ponechať „v rezerve“, existuje miernejšia možnosť - ponechajte účet na mieste, jednoducho zmeňte nastavenie na viac súkromných a všetko viac alebo menej vymažte. osobné fotografie. Ak to chcete urobiť, otvorte fotografiu, nájdite tlačidlo s tromi bodkami pod ňou a v ponuke, ktorá sa od nej otvorí, vyberte a potvrďte položku „Odstrániť“. Jedinou nevýhodou je, že fotografie môžete vymazávať naraz, aj keď vyberiete ich prezentáciu vo forme zoznamu alebo si ich prezrite na páske, takže po niekoľkých operáciách sa proces môže vyčerpať.

Vymažte iba „výplň“ alebo celý účet - záleží len na používateľovi. Dúfam, že stále žije, že nie všetci zákazníci budú utekať, vystrašení rušivou reklamou, akciami a prieskumami verejnej mienky nadmierne horlivých obchodníkov na Facebooku a PR manažérov. Bolo by škoda stratiť takú úžasnú službu.