Odstránenie kanála YouTube: Jednoduché

Hostenie videa YouTube nie je potrebné uvádzať. Pravdepodobne ho pozná každý. Dokonca aj tí, ktorí k nemu neprídu, sú stále oboznámení s jeho menom a obsahom, ktorý sa rozšíril na iné weby a sociálne siete.

Služba rozdeľuje používateľov do niekoľkých kategórií. Pozerajú iba video, ktoré si nevyžaduje ani registráciu na webe. Druhé - uverejnite video, vlastné alebo niekoho iného, ​​a niektorí za to dokonca zarobia peniaze.

Kanál používateľa na Youtube je jednoduchšie jeho stránka, účet na webe. Jeho odstránenie preto povedie k zániku všetkých videí uverejnených v rámci tohto účtu.

Ak chcete na YouTube odstrániť kanál, musíte ísť do svojho profilu, nájsť svoje používateľské meno, kliknúť naň myšou a v otvorenej ponuke vybrať možnosť „Nastavenia“.

Ak vyberiete túto položku, otvorí sa karta „Prehľad“, v ktorej nás zaujíma tlačidlo „Rozšírené“. Tu musíte byť opatrní, pretože to vyzerá ako odkaz, nie tlačidlo a nachádza sa pod adresou poštovej schránky napravo od avataru.

Potom, hneď pred vašimi očami, je tlačidlo „Odstrániť účet“, na ktoré musíte kliknúť.

Rovnako ako všetky sociálne služby, aj YouTube bude chcieť vedieť, z akého dôvodu sa chce užívateľ zbaviť svojho kanála. Toto je osobný pomer každého z nás, uveďte skutočný dôvod alebo vyberte prvú ponúknutú v zozname. V poli pre odpoveď na túto otázku sa nachádza tlačidlo „Zrušiť účet, ktoré ho natrvalo odstráni“.

Prepojenie na účet Google

Trochuťažšie pre tých, ktorí používajú YouTube prostredníctvom účtu Google. Faktom je, že spoločnosť Google vytvorila všetky svoje služby ako jediný riadok ponuky v užívateľskom profile na svojich stránkach. To je samozrejme výhodné, ale vymazanie účtu iba v jednej službe zlyhá, zmizne všade a musíte odstrániť účet Google a potom zaregistrovať nový. Jediná možnosť, ktorá vám umožní zbaviť sa kanála na YouTube a zostávajúce služby zostanú nedotknuté, je prepnutie na staršie verzie Google+.

Ako odstrániť kanál YouTube prostredníctvom účtu Google?
Na tento účel potrebujete:

  1. prihlásiť sa do svojho profilu Google+;
  2. kliknite na svoje používateľské meno alebo adresu poštovej schránky;
  3. kliknite na tlačidlo „Účet“;
  4. kliknite na odkaz „Odstrániť profil a súvisiace sociálne funkcie“.

Zmeny sa prirodzene prejavia okamžite, ale po uplynutí určitej doby, ktorá bude potrebná na aktualizáciu a synchronizáciu údajov v databázach lokality. Preto by sa nemalo prekvapiť, že na určitý čas budú viditeľné miniatúry videoklipov, a to napriek skutočnosti, že samotné video už nebude možné na prezeranie.