Jednoduchý spôsob, ako opustiť Twitter

Rastúci počet ľudí si každý deň vytvára účty na sociálnych sieťach a jednoducho vzdáva hold móde. Zároveň mnohí chcú len zostať v trende a byť ako celebrity, nie celkom pochopiť, prečo takéto účty potrebujú. Napríklad veľa rusky hovoriacich používateľov sa zaregistrovalo v známom západnom projekte Twitter, ale nakoniec si uvedomilo, že nechcú využívať jeho služby a chceli by sa zbaviť svojho účtu. Zároveň však nie všetci pokročilí používatelia vedia, ako to urobiť.

Zároveň je vymazanie stránky v tejto nezvyčajnej norme rusky hovoriaceho používateľa sociálnej siete pomerne jednoduché. Ak to chcete urobiť, musíte vykonať iba niekoľko jednoduchých a časovo náročných akcií. Nižšie nájdete podrobné pokyny o tom, ako odstrániť stránku na Twitteri za pár minút.

Všetko dômyselné je jednoduché

Ak sa chcete zbaviť nepotrebnej alebo nudnej stránky, jednoducho postupujte podľa týchto krokov:

  1. Prvým krokom je prihlásenie. Ak to chcete urobiť, prejdite na hlavnú stránku zdrojov (twitter.com) a potom sa pomocou svojho používateľského mena a hesla prihláste do svojho účtu.
  2. Po prihlásení na svoj účet Twitter kliknite v pravom hornom rohu obrazovky na „malého muža so šípkou“.
  3. V zobrazenom zozname vyberte položku „Nastavenia“.
  4. Prejdite nadol do úplne dolnej časti zobrazeného okna. Tu sa skrývajú možnosti, ktoré potrebujete.
  5. Teraz kliknite na tlačidlo s názvom „Odstrániť môj účetzáznam ".
  6. Zobrazí sa okno s upozornením na možnú stratu údajov. Tieto informácie si pozorne prečítajte a ak sa stále chcete zo stránky zbaviť na Twitteri, kliknite na tlačidlo „OK, odstrániť môj účet“.
  7. Potom bude váš účet Twitter do jedného mesiaca úplne odstránený.

Ak za tridsať dní zmeníte názor a rozhodnete sa, že potrebujete niečo na Twitteri, jednoducho prejdite na svoju stránku pomocou svojho starého používateľského mena a hesla. Táto akcia úplne obnoví výkonnosť vášho účtu. Ak sa chcete znova zbaviť svojej stránky, jednoducho postupujte podľa vyššie uvedených krokov, ale neprihláste sa do svojho účtu jeden mesiac.

Zároveň nezabudnite, že pseudonym, ktorý ste použili, sa v priebehu času môže priradiť inej osobe. A ak si chcete znova vytvoriť stránku v tejto sociálnej sieti, vaše staré prihlasovacie údaje môžu byť zaneprázdnené a budete musieť prísť s novým používateľským menom.