Ako odstrániť svoju stránku VK

Nie, nie a niekedy túžba používateľov internetu prevziať povodne VKontakte a opustiť ich. V blesku zničte profil a všetok jeho obsah: korešpondenciu, obrázky, fotografie, videá, hudbu a hry, samozrejme. Úprimne povedané, tieto opatrenia nemožno nazvať radikálnymi. Čo robiť, ako sa odlišovať? Ak je relácia na nose, ak je osoba vydatá a bývalá vášeň sa s ním obťažuje (as rôznymi účtami), ak si nedá odpočinok, jedenásta úroveň v jeho obľúbenej zábave je „tri v rade“, ak ... Och, koľko ďalších môže byť tých „ifs“! Existuje veľa dôvodov, ale jeden dôsledok.

Takže, drahý čitateľ, ak sa rozhodnete stránku Vkontakte navždy odstrániť, potom to tak bude. Bez ohňa nie je dym. Pochybnosti, poďme začať! Mimochodom, túto úlohu môžete vykonať rôznymi spôsobmi. Vyberte si teda, ktoré je bližšie k vášmu srdcu a duši.

Metóda č. 1: používanie štandardnej funkcie

1. Pri otváraní webovej stránky Vkontakte v prehliadači buďte odvážni a pevné, a čo je najdôležitejšie, nezabudnite, na aký účel ho otvoríte. Prihláste sa s rovnakými pocitmi (zadajte používateľské meno a heslo).

2. V ponuke svojho účtu Vkontakte kliknite na „Moje nastavenia“.

3. Pomocou kolieska myši prejdite nadol na stránku možností. V dolnej časti vyhľadajte a kliknite na odkaz „Môžete svoju stránku odstrániť“.

4. Prichádza alarmujúci a zároveň slávnostný okamih rozlúčky s profilom VKontakte. Platí to aj naďalej pre malé:

  • uveďte dôvod oddelenia od Vkontakte: zapniteprepínač vedľa jednej z navrhovaných možností (napríklad, existuje ďalšia stránka). Alebo uveďte svoj dôvod do políčka pod zoznamom;
  • Ak chcete svojim priateľom vo VK povedať, že opúšťate túto sociálnu sieť, začiarknite políčko vedľa položky „Povedzte priateľom“;
  • kliknite na položku „Odstrániť stránku“.

Ako vrátiť vymazaný profil?

Po uvedených akciách bude osobná stránka vo VKontakte vymazaná a nebude viac prístupná, ale bude tiež uložená na serveroch sociálnej siete po dobu 7 mesiacov (tj nezmizne natrvalo).

Ak chcete obnovenú stránku obnoviť, postupujte takto:

  • prihlásiť sa do VK pomocou svojho prihlasovacieho mena;
  • v hornej časti profilu v časti Správa „Vaša stránka bola odstránená“ kliknite na možnosť „Obnoviť stránku“;
  • v časti, ktorá sa otvorí, znova kliknite na tlačidlo „Obnoviť stránku“.

Poznámka.Účet bude vrátený k dispozícii vo forme, v akej bol pred odstránením - s fotografiami, hudbou, videami a iným obsahom.

Metóda číslo 2: „zmrazenie“ účtu

.

Časovo náročnejšia možnosť vymazania, ale stále možnosť. Najlepšie sa hodí na dočasné rozlúčenie s účtom, ako aj na určitý druh „maskovania“ - skrytie vašej prítomnosti v sieti.

Postup „zmrazenia“ spočíva v zmene všetkých profilových údajov vrátane mena jeho vlastníka, odstránenia všetkého obsahu a kontaktov a nastavenia maximálnych obmedzení v nastaveniach ochrany osobných údajov.

Ak sa chcete uchýliťk takýmto opatreniam, ale nie ste dobrí pri navigácii v nastaveniach sociálnej siete VKontakte, postupujte podľa pokynov odporúčaných nižšie. A profil bude zmrazený na 100%.

1. Prejdite na „Moje nastavenia“ a na karte „Všeobecné“:

  • v bloku „Nastavenia stránky“ zapnite všetky možnosti („Zakázať komentovanie ...“, „Skryť darčekový blok ...“, „Zobraziť ... moje poznámky“);
  • v časti „Adresa vašej stránky“ zmeňte odkaz na profil a kliknite na tlačidlo „Zmeniť adresu“.

2. Bez opustenia stránky s nastaveniami prejdite na kartu „Ochrana osobných údajov“. A vo všetkých dostupných možnostiach v rozbaľovacej ponuke nastavte hodnotu na „Only Me“ a v poli „Contact Me“ - „Nobody“.

3. Vymažte všetok existujúci obsah v sekciách „Moje fotografie“, „Moje videá“ a „Moje zvukové záznamy“.

4. Odstráňte všetkých priateľov (Niektorých z nich môžete informovať, že svoj profil „vymrazujete“ pred odstránením).

To je všetko! Teraz bude účet v „letargickom sne“. A ak sa do nej nedostanete dlho, úplne zmizne. Takže, sebazničenie.

Niekoľko zábavnejších spôsobov, ako sa zbaviť svojho profilu ...

Ignorovanie správy

1. Otvorte časť „Moje nastavenia“ a prejdite na kartu „Čierna listina“.

2. Do poľa „Enter ...“ zadajte meno a priezvisko zakladateľa sociálnej siete - Pavla Durova (alebo adresu jeho stránky).

3. Kliknite na tlačidlo Pridať do čierneho zoznamu.

Existuje dôvod sa domnievať, že po takejto manipulácii s nastavením bude profil vdo 24 hodín budú vymazané bez konania.

Zatvorte svoj účet a nenájdite kľúč

  1. Na stránke „Moje nastavenia“ v časti „Zmeniť heslo“ zadajte heslo pre zadanie profilu.
  2. Samostatne si v notebooku alebo inom editore vytlačte chaotickú súpravu písmen a číslic s 15 znakmi so zatvorenými očami. Alebo môžete požiadať pruhovanú mačku, mačku, aby to urobila. Nechaj ho ísť cez klávesnicu.
  3. Skopírujte „vygenerované“ heslo a zadajte do polí „Nové heslo“ a „Opakovať heslo“ (na stránke všeobecných nastavení VK).
  4. Kliknite na tlačidlo „Zmeniť heslo“.
  5. Okamžite odstráňte novovytvorené heslo v programe Poznámkový blok. A neskúšajte si to pamätať!

Teraz nebudete môcť znova „zabiť“ pár hodiniek Vkontakte. Koniec koncov, nové heslo už bolo nastavené a tiež neznáme ...

Príjemnú neprítomnosť na Vkontakte! Alebo, ak sa vám páči, mierny pobyt ...