Ako odstrániť svoje chaty z histórie Skype

Každý už dlho pozná existenciu komunikačného programu, ako je Skype. Tu môžu ľudia komunikovať vo formáte videohovorov aj hlasovej komunikácie (ako pri bežnom telefóne, iba úplne zadarmo a prostredníctvom internetu). Bežné textové chaty môžete rozlíšiť samostatne a môžete ich vytvoriť pomocou samostatného kontaktu alebo s celou skupinou ľudí, ktorí sú momentálne spojení jedným záujmom.

Všetky možnosti vašej komunikácie, samozrejme, nechávajú svoju značku (dobre, ak nie následky) v sieti. Niekto si môže prečítať vašu korešpondenciu, prezerať si súbory, ktoré ste si vymenili. Je dobré, ak sú to ľudia, ktorým dôverujete. A ak to funguje? A komunikovali ste s novým potenciálnym zamestnávateľom? Musíte urobiť „zametanie“.

Takže ste sa zhovárali s niekým na Skype a naliehavo (alebo nie) ste potrebovali urýchlene odstrániť „stopy“ vašej komunikácie.

Pokyny krok za krokom

Upozorňujeme, že budú odstránené nielen konkrétne rozhovory, ktoré vás zaujímajú (alebo ohrozujú), ale aj všetky rozhovory, v ktorých ste hovorili. Súhlasíte?

Potom budete konať takto:

  1. Spustite program Skype, prihláste sa (zadajte používateľské meno a heslo).
  2. V hornej časti okna programu nájdite kartu „Nastavenia“.
  3. Našli ste to? Vyhľadajte tam „Nastavenia chatu“. Toto je presne to, čo potrebujeme.
  4. Pozorne sa pozrieme na tlačidlo a vpravo vidíme tlačidlo - ďalšie nastavenia. Nás tam.
  5. Existuje „kúzelná“ položka - „Udržujte históriu“ a obdobie na uloženie všetkých rozhovorov - 2 týždne, mesiac alebo od samého začiatku.existenciu vášho skype. Mimochodom, zachovanie celého príbehu nakoniec povedie k hrozným „brzdám“ vášho účtu.
  6. Vpravo kliknite na tlačidlo „Vymazať históriu“. Potvrďte odstránenie. Čakáme. Ak ste nikdy nevyčistili, je to dosť zdĺhavý proces.

Ak potrebujete odstrániť chat s konkrétnou osobou, budete musieť nainštalovať programy tretích strán. Medzi nimi však môžu byť škodlivé aplikácie (vírusy), preto musíte starostlivo zvážiť výber takého programu a miesto, z ktorého ho sťahujete.

Malo by sa pamätať na to, že v počítači môžete odstrániť iba príbeh - váš partner ho bude mať stále.