Ako odstrániť stránku v sociálnej sieti Môj svet

Bez ohľadu na to, ako sociálna sieť My World naláka do svojho virtuálneho objatia, stále niektorí používatelia vyjadrujú želanie vymazať stránku so svojimi osobnými údajmi zo svojho servera. Dôvodov je dosť málo a všetky majú iný charakter: sociálny, domáci, láska, komerčný a Boh vie čo - jedným slovom, osobný.

Takže, drahý čitateľ, ak ste ohromení takýmito pocitmi ... To znamená, že túžite opustiť môj svet bez toho, aby ste zanechali najmenšiu známku prítomnosti, postupujte podľa krokov popísaných nižšie a „Voila! »- váš profil na portáli Mail.ru navždy zmizne.

Vymazanie stránky v časti „Môj svet“

1. Prihláste sa do svojho účtu (presne ten, ktorý chcete odstrániť).

2. Prejdite na svoju osobnú stránku. V ponuke pod profilovým obrázkom kliknite na šípku umiestnenú pod položkou „Hostia“. Po tejto akcii sa otvoria všetky možnosti ponuky používateľa.

3. Ak chcete začať proces odstraňovania vášho sveta, vyberte položku „Nastavenia“.

4. V dolnej časti webovej stránky v sekcii nájdite tlačidlo „Odstrániť svet“ a kliknite naň. Toto je všetko, čo musíte urobiť, aby ste sa dostali z internetového priestoru sociálnej siete.

5. Nakoniec pred odstránením „sveta“ vás systém mail.ru požiada o potvrdenie vašich zámerov. Ak chcete odísť, ako sa hovorí, začiarknite políčka pred všetkými položkami vrátane položky „Chcem odstrániť ...“ - bez toho, aby ste opustili svoje fotografie, videá aatď. A ešte raz stlačte tlačidlo „Vymazať svet“.

Po 48 hodinách (2 dňoch), po aktivácii funkcie na odstránenie, nezostane nič z „vášho sveta“ v zmysle profilu. Pred dosiahnutím hodiny „X“ je možné účet obnoviť - a pomerne ľahko. Ak to chcete urobiť, prejdite do svojho profilu a na stránke so správou „Váš svet je zamknutý ...“ kliknite na „Zrušiť odstránenie ...“. Odstránenie osobnej stránky zo stránky „Môj svet“ sa tak zastaví a účet budete môcť znova použiť ako predtým.

Ako odstrániť poštovú schránku na portáli Mail.ru?

Ak sa potrebujete zbaviť nielen „Môj svet“, ale aj iných online služieb systému (mail, blog, hosting fotografií a videa), v ktorých sa objavili vaše osobné údaje (informácie o vašom účte) - a a v jednom spadol swoop, potom musíte konať trochu inak.

1. Vo svojom osobnom profile prejdite do časti „Môj svet“ alebo „Pošta“ (nachádza sa v hornej časti stránky vľavo). Potom pomocou kolieska myši prejdite nadol po stránke a kliknite na „Pomocník“ v dolnej ponuke.

2. V zozname otázok vyberte možnosť „Ako odstrániť poštovú schránku ...?“ (11 otázok na účet).

3. Otvorí sa rýchly sprievodca odstránením účtu s odkazom na špeciálne rozhranie. Nasledujte to.

4. V zozname služieb v poli „Zadajte dôvod:“ stručne vysvetlite, prečo už na portáli nepotrebujete účet. Dôvod musí byť uvedený! V opačnom prípade systém neprijme vašu žiadosť o odstránenie.

5. Zadajte heslo a zadajte svojeprofilu.

6. Kliknite na tlačidlo „Odstrániť“.

Po týchto manipuláciách sa na displeji zobrazí správa „Mailbox is deleted“ so zoznamom obsahu služieb (zvukové a video albumy, poznámky), ktorý po 5 dňoch bude tiež vymazaný zo systému.

V prípade potreby je možné účet ľahko obnoviť do 3 mesiacov od dátumu vymazania. Všetko, čo musíte urobiť, je ísť do svojho profilu a kliknúť na odkaz „Odblokovať“. Ale nelichotte sa, že všetko padne na svoje miesto, ako to bolo pred odstránením. Bohužiaľ sa vráti iba výkon stránky, ale nie odstránené fotografie a videá - budú sa musieť znova načítať na server z počítača.

Kedy sa oplatí vymazať môj svet?

Používatelia môjho sveta samozrejme nie sú 100% poistení proti rôznym nepríjemným situáciám, ako sú používatelia iných sociálnych portálov. Hackerské pokusy, spam, krádež obsahu - to všetko, aj keď v malom množstve, ale stále prítomné. Majitelia stránok My World niekedy omylom čelia týmto útokom úplným odstránením profilu. Ich nemilosrdný koncept je: „Žiadny účet - žiadny problém!“

Takto to je! Ale môžete urobiť bez radikálnych rozhodnutí. Niekedy stačí zmeniť nastavenia prístupu na stránku, umiestniť niekoho na čiernu listinu, obmedziť funkciu upozorňovania - a problémy ustúpia. A celá stránka a spojenie s priateľmi a kamarátmi sa nestratí.

Veľa šťastia s vašou spoločnosťouInternetový priestor! A nechajte naplniť všetky vaše želania používateľov.