Ako odstrániť skupinu VK

Všetci sklízame ovocie popularity sociálnych sietí, niektoré viac, iné menej. Replikácia osobných fotografií a otvorenie profilov sú navyše najnebezpečnejšími incidentmi, ktoré môžu čakať na nešťastného používateľa.

Horšie je, keď profil editujú neznáme osoby alebo blokuje majiteľ a používa sa na to, kto vie, na aký účel. Jedného krásneho dňa sa zrazu ocitnete za člena teroristickej skupiny alebo pochybnej povesti komunity.

VKontakte je jednou z najpopulárnejších sociálnych sietí, najmä medzi tínedžermi. To robí z jeho členov jeden z najatraktívnejších cieľov pre všetky druhy bezohľadných osobností.

Čo robiť?

Nikto nezrušil všeobecné bezpečnostné pravidlá: heslo by malo byť pokiaľ možno najkomplexnejšie. V žiadnom prípade by ste nemali „žiariť“ svoje kontaktné údaje, čím menej osobných údajov, fotografií, videí sa píše vo vašom profile, tým lepšie a ak je veľa „odtajnených“, mali by ste všetko odstrániť.

Pomáha skryť profil a čo najviac obmedzuje činnosť ostatných v nastaveniach ochrany osobných údajov. Neposkytne stopercentnú ochranu, ale ako spôsob riešenia nepríjemných spamerov to funguje.

Rovnako je vhodné vybrať komunity VKontakte, ktorých členstvo ponúka niekto (dokonca najlepší priateľ) alebo dokonca žiaduce pre samotného užívateľa. Ale ak už sa stalo, že sa stalo súčasťou pochybnej skupiny alebo prešiel len záujem o komunitu, je lepšie ju okamžite odstrániť.

Ako odstrániť skupiny?

Odstránenie komunity vo Vkontakte je pomerne jednoduché. Musíte zadať svoj profil a kliknúť na odkaz Moje skupiny naľavo od hlavnej fotografie. Po dokončení sa používateľ dostane na stránku Spoločenstva, kde sú všetky skupiny, v ktorých je členom, zobrazené v zozname zoradenom podľa ich zostupného poradia v zostupnom poradí - od najnovších po najstaršie.

Na odstránenie skupiny stačí do nej vstúpiť, t. nájdite ho v tomto zozname a kliknite naň myšou a potom na hlavnej stránke komunity kliknite na odkaz Opustiť skupinu na pravej strane obrazovky.

Jemnosti procesu

  1. Ak bola komunita vytvorená na základe webu tretej strany a je zastúpená iba v kontakte, potom ju nemožno odstrániť, pretože používateľ sa považuje za prihláseného na odber správ tejto komunity. Na hlavnej stránke bude preto potrebné kliknúť na možnosť Zrušiť odber a nie na možnosť Odhlásiť sa.
  2. V zásade nie je možné odstrániť skupinu alebo verejnú stránku niekoho iného, ​​môžete ju opustiť iba alebo odberateľov. tj používateľ nedostane informácie o aktualizácii, ale samotná komunita zostane tam, kde bola.
  3. Navyše, aj keď používateľ skupinu vytvoril, nemôže ju odstrániť. Skupinu môžete nastaviť tak uzavretú, ako je to možné, t. zostať jej jediným účastníkom (to sa robí na tej istej stránke Spoločenstva na karte Správa) alebo ho opustiť, zatiaľ čo práva správcu skupiny sa prevádzajú na niekoho iného.

Toto sú náklady na reklamu - nie vždyAk sa dá zvrátiť, dôsledky niektorých užívateľských akcií zostanú, pokiaľ jeho profil existuje v kontakte.