Ako odstrániť priečinok Automatické zálohovanie na zariadeniach s Androidom

Výkonné smartfóny založené na operačných systémoch Android a iOS poskytli svojim majiteľom nielen nové možnosti digitálnej komunikácie, ale aj originálne koníčky. Medzi nimi - mobilná fotografia - zachytávajú úchvatné okamihy života kedykoľvek a kdekoľvek. More pozitívnych a zábavných, nekonečná séria tematických albumov ...

Neexistuje lepší koníček, ktorý by mohol prísť: všetko je v poriadku a dobré - na duši aj na telefóne. Alebo takmer všetko ... Faktom je, že niekedy sú nováčikovia záhadní v zálohe vo fotogalérii: kazia celý výber kompozícií chránených autorskými právami svojím vzhľadom a nedajú sa odstrániť. A tak chcem! Počas demonštrácie ich fotografickej tvorby nevysvetľujte priateľom a kamarátom: „A toto nie sú moje obrázky. Toto je záloha! Len neviem, ako ho odstrániť ... “Ukazuje sa, že bez ohľadu na to, aký veľký bude medový sud, v zmysle počtu fotografií bude v ňom vždy prítomná muška v masti tvárou k nešťastnej zálohe.

Ak ste, vážený čitateľ, utrpeli túto nepríjemnú nespravodlivosť a chcete odstrániť automatické zálohovanie so všetkými vláknami vašej duše, prečítajte si tento článok až do konca a postupujte podľa krokov v ňom opísaných. A nebude existovať žiadna stopa problému!

Tajomstvo „nesmrteľnosti“ záložného priečinka

Veľmi často sa na fórach venovaných zariadeniam so systémom Android nachádzajú predvolené príbehy o neúspešných pokusoch o vymazanie priečinka v galérii vytvorenej v automatickom režime. „Povedzme, že sme ňou a tak a tak, a nie je - ako to bolo, je na svojom mieste.“

Dochádza k obnoveniu zálohyz jednoduchého dôvodu, že telefón má možnosť synchronizácie s účtom (účtom) v Google+. Aj keď sa používateľovi podarí tento priečinok vymazať, je znova vyplnený rovnakými obrázkami: sú stiahnuté do pamäte zariadenia prostredníctvom internetového pripojenia zo servera Google. Vykonáva túto operáciu Android OS automaticky (automatický režim).

Ak chcete odstrániť zálohu, musíte zmeniť nastavenia v telefóne

Ak poznáte príčinu problému, môžete ľahko nájsť spôsoby, ako ho odstrániť. Tak začnime!

1. Na telefóne otvorte ponuku nastavení.

2. Prejdite do časti Účty a klepnite na adresu svojho účtu.

Pozor!V telefónoch sa názov sekcií ponuky líši v závislosti od modelu, triedy zariadenia a výrobcu. To znamená, že sa dá nazvať inak: napríklad „Účty a synchronizácia“.

3. V nastaveniach synchronizácie účtu vypnite všetky možnosti zodpovedné za prenos obrázkov a fotografií z vášho účtu Google v automatickom režime: „Fotografie Google+“, „Webové albumy programu Picasa“ atď.

Varovanie!Podobný postup sa musí vykonať na iných účtoch, ak existujú, na telefóne. V opačnom prípade bude automatický mechanizmus fungovať znova - automatická synchronizácia. Záložný priečinok sa tak, akoby sa nič nestalo, opäť „zobrazí na rovnakom mieste“.

Ako odstrániť /vyčistiť galériu po vypnutí synchronizácie?

Po deaktivácii synchronizácie v účtoch môžete v galérii bezpečne začať čistenie - odstrániť z dohľadunepotrebný záložný priečinok.

1. Vráťte sa do hlavnej ponuky nastavení telefónu.

2. Klepnite na časť „Správca aplikácií“.

3. Prejdite na kartu „Všetky“ a zobrazia sa všetky aplikácie dostupné v OS.

4. Vyhľadajte v zozname a otvorte galériu.

5. Na ovládacom paneli utility stlačte tlačidlo „Vymazať údaje“. A potom potvrďte svoje zámery: v informačnom okne systému kliknite na „OK“.

Teraz sa záloha určite nebude zobrazovať v galérii - automatická synchronizácia je vypnutá, galéria je vymazaná. Kompletná objednávka! Pamäť telefónu obsahuje iba ukážky osobnej kreativity a nič viac.

Ako sa zbaviť obrázkov zo záložného priečinka v mojom účte Google+?

1. Prejdite na svoj účet Google+ na počítači alebo mobilnom telefóne. Ak odkaz nepoznáte, do vyhľadávacieho poľa vo vyhľadávacom nástroji zadajte názov služby. Potom kliknite na prvú stránku SERP.

2. Na hlavnej stránke svojho účtu (vľavo pod logom Google+) otvorte ponuku Pás karet. Vyberte položku „Fotografie“.

3. Aktivujte políčka na obrázkoch, ktoré chcete odstrániť.

4. V ponuke (v hornej časti stránky) kliknite na /klepnite na funkciu „Odstrániť“.

5. Ak chcete natrvalo odstrániť fotografie a obrázky, otvorte možnosť „Kôš“.

To je všetko! Nedovoľte, aby vášmu koníčku pre mobilnú fotografiu nič nebránilo - ani zálohovať ani počasie, ani nič iné.

Úspech v kreatívnej oblasti!