Ako odstrániť priateľa zo sociálnej siete „Spolužiaci“?

Pamätáte si, ako Vysotského uvádza „Ak bol náhle priateľ ...“? Samozrejme, možno ste sa s ním, teda s priateľom, nešli spolu ... Ale iba hovorili v sociálnej sieti Odnoklassniki a uvedomili si, že nie je hodný takejto spoločnej kampane alebo priateľstva. Bohužiaľ, to sa stáva! Duša a srdce odmietli partnera - a to je všetko.

V tomto prípade je potrebné odstrániť priateľa zo zoznamu priateľov, pretože už nie je „nepriateľom, ale takto“. Aký má zmysel ho držať na dohľad na svojej stránke v Odnoklassniki?

Začneme teda vykonávať zamýšľanú úlohu.

Odstránenie zo zoznamu priateľov v Odnoklassniki

  1. Prihláste sa na svoj účet v Odnoklassniki.
  2. V hornej časti stránky v horizontálnej ponuke („Fotografie“, „Skupiny“, „Hry“ atď.) Kliknite na časť „Priatelia“.
  3. V zobrazenom zozname priateľov (zobrazia sa ich osobné fotografie a mená) nájdete fotografiu priateľa, s ktorým už nechcete komunikovať a udržiavať priateľské vzťahy.
  4. Umiestnite kurzor myši na svojho avatara (neklikajte na tlačidlo myši!). Po týchto akciách sa otvorí ponuka, v ktorej budete musieť kliknúť na položku „Zastaviť priateľstvo“.
  5. Systém vás požiada o potvrdenie vašich zámerov. V okne, ktoré sa otvorí s príslušnou správou, kliknite na tlačidlo „Stop“.

Rada!Ak máte veľa priateľov (100, 200 ... 500), použite funkciu vyhľadávania v zozname - je to rýchlejšie. Do stĺpca zadajte meno a priezvisko používateľa, ktorého chcete odstrániť, a stlačte kláves ENTER.

Môžete tiež odstrániť priateľa prostredníctvom ponuky v jeho osobnom profile.Prihláste sa osobe, s ktorou už nechcete byť priateľmi. Z ponuky vyberte „Viac“ a potom kliknite na „Zastaviť priateľstvo“. Upozorňujeme, že pri tomto spôsobe vymazania váš priateľ zistí, že ste navštívili jeho stránku (váš avatar sa objaví v sekcii „Hostia“) skôr, ako ho opustíte.

To je všetko! Tieto akcie budú stačiť. Teraz sa váš priateľ stal bývalým priateľom - zmizne zo zoznamu priateľov, jeho aktivita na sociálnej sieti sa nebude zobrazovať vo vašom informačnom kanáli. A čoskoro ho možno úplne zabudnete ...

Nuž, ak nie, náhle chcete obnoviť odstráneného priateľa - stačí prejsť na jeho stránku a kliknúť na ponuku pod profilovým obrázkom „Pridať k priateľom“. Ak chce (váš bývalý priateľ) uzavrieť mier, prijme vaše pozvanie na priateľstvo a vy budete opäť priateľmi.

Pridanie priateľa na „čierny zoznam“

Možno sa objaví pred vami otázka: „Ako odstrániť priateľa z Odnoklassniki, aby nemohol zobraziť moju stránku a posielať mi správy?“ Na tento účel je k dispozícii samostatná funkcia - „čierna listina“. Ak ju chcete použiť, postupujte takto:

  • choďte do profilu vymazaného používateľa alebo nájdite jeho fotografiu v časti „Hostia“ alebo v osobnej korešpondencii;
  • umiestnite kurzor na avatar a v otvorenej ponuke aktivujte funkciu „Blokovať“;
  • potvrdzuje rozhodnutie zablokovať tento účet na otvorenompanel znova vyberte možnosť Blokovať.

Používateľ, ktorý je na „čiernej listine“, je zbavený nielen možnosti ísť do svojho profilu, ale aj hodnotiť /komentovať vaše fotografie, odosielať správy. Inými slovami, vaša stránka sa stane navždy a bude pre ňu úplne neprístupná.

Dobrý a verní priatelia, milí čitatelia, v Odnoklassniki av živote. Ak sa niečo stane ... Teraz viete, čo robiť - fyzicky aj virtuálne.