Ako odstrániť konverzáciu a konverzáciu VKontakte?

Jednou z najpríjemnejších vlastností sociálnej siete VKontakte je možnosť vytvoriť mini-chat alebo konverzáciu. To znamená, že idú nad rámec štandardnej komunikácie dvoch účastníkov a okamžite pozývajú 5, 10 alebo dokonca 20 priateľov. Je to samozrejme pohodlnejšie a zaujímavejšie. Podobne zmýšľajúci ľudia sa zhromažďujú pri virtuálnom okrúhlom stole a vedú konverzáciu na konkrétnu tému. Počet konverzácií vo formáte fóra vo VK je navyše prakticky neobmedzený. Majiteľ účtu môže rýchlo (doslovne v priebehu niekoľkých minút) vytvoriť tému na konverzáciu a posielať správy všetkým pozvaným účastníkom.

Niekedy však z nejakého dôvodu je potrebné konverzáciu vymazať alebo „odpojiť“ od nej, ako aj vykonať niekoľko ďalších užitočných nastavení (Vkontakte!). Tento článok vám povie, kde sa nachádzajú a ako ich správne používať.

Odstránenie rozhovoru

1. Vo svojom profile VKontakte kliknite v ponuke na položku „Moje správy“.

2. V zozname správ vyhľadajte konverzáciu, ktorú chcete odstrániť.

3. Presuňte kurzor do horného pravého rohu poľa tak, aby sa zobrazila ikona kríža.

4. Ľavým tlačidlom myši kliknite na krížik.

5. Zobrazí sa ďalšie okno na potvrdenie vymazania. Pred kliknutím na tlačidlo „Vymazať“ znova zvážte, či stojí za zmazanie dialógových okien vytvoreného rozhovoru. Pretože postup čistenia nebude zrušený.

Rada!Rovnakým spôsobom môžete zo zoznamu odstrániť niekoľko dialógov.

Odstránenie účastníkov chatu

1. Kliknite na vytvorenú tému.

2. Pod poľom na zadávanie správ kliknite na možnosť (počet ľudí v rozhovore). Nachádza sa vedľa tlačidla Odoslať.

3. Otvorí sa zoznam účastníkov mini chatu. Ak chcete partnera odstrániť, kliknite na krížik pred jeho avatar.

4. Potvrďte akciu: v ďalšom okne kliknite na „Vylúčiť“. Systém sociálnych sietí odstráni partnera zo všeobecného dialógu.

Vymazaný účastník môže byť obnovený (za predpokladu, že ste vytvorili tému):

  • otvorte chat (karta „Zobraziť dialógové okná“);
  • presuňte kurzor do ponuky „Akcie“ (nachádza sa v hornej časti, vpravo vedľa položky „Do zoznamu priateľov“);
  • vyberte funkciu „Pridať osobu“;
  • kliknite na profil používateľa odstráneného z dialógu v zozname.

Ako opustiť rozhovor?

Ak chcete konverzáciu opustiť, choďte do nej (kliknite na tému v zozname správ) a potom v ponuke „Akcie“ kliknite na „Opustiť ...“ (posledná položka).

A ak sa chcete vrátiť k vzdialenej konverzácii, musíte vykonať takmer rovnaké akcie, s výnimkou výberu funkcie:

  • otvoriť chat;
  • v časti „Akcie“ vyberte možnosť „Návrat do ...“.

Niekoľko ďalších spôsobov návratu na chat

Ak sa história korešpondencie vymaže

V sociálnej sieti VK sa vytvoria odkazy na všetky dialógy a správy v chate v osobitnom formáte. Má túto podobu:

vk.com/im?sel=c1

Číslo za písmenom „c“ v odkaze znamená poradové čísločíslo dialógu (1, 2, 12 atď.). Skúste použiť metódu výberu čísel na nájdenie a obnovenie požadovanej témy. Nahraďte číslo odkazom a do panela s adresou prehliadača zadajte konečnú adresu URL.

Keď nájdete dialóg, použite štandardnú funkciu: Akcie → Návrat do konverzácie.

Pozor!Nezabudnite sa prihlásiť do svojho profilu!

Ak je história správ zachovaná

Pomocou funkcie interného vyhľadávania vyhľadajte chat, od ktorého ste odišli. Je úplne zachovaná, momentálne nedostupná. A nikto vás nemôže pozvať od priateľov, pretože ste ho opustili.

Do vyhľadávacieho poľa v časti „Moje správy“ zadajte predmet. Potom prejdite na ňu (ak sa zobrazuje vo výsledkoch vyhľadávania) a cez ponuku „Akcie“ sa pripojte k dialógovému oknu.

Vychutnajte si komunikáciu vo VK!