Ako natrvalo opustiť Skype: je to možné?

Väčšina používateľov, ktorí používajú obľúbený program Skype, si veľmi často vytvára viac účtov a potom používa iba jeden z nich. A potom majú otázku, ako odstrániť účet na Skype, ktorý už nie je potrebný. Koniec koncov, zasahuje to len preto, že veľa priateľov sa snaží dostať na túto stránku alebo písať správy na túto stránku a už dlho používate iný účet.

Okamžite treba poznamenať, že nebudete môcť účet úplne odstrániť. Budete však môcť vykonať niekoľko akcií, vďaka ktorým vaši priatelia prestanú zamieňať vaše účty a nebudete môcť nájsť „účet“, ktorý nechcete používať vo vyhľadávaní Skype. Najprv musíte ísť do Skype pod užívateľským menom, ktoré chcete odstrániť, a potom vykonať niekoľko jednoduchých manipulácií:

  1. Prejdite do časti „Informácie o účte“.
  2. Vyberte položku s názvom „Osobné informácie“.
  3. Kliknite na položku „Upraviť“ v pravom hornom rohu.
  4. Teraz vymažte meno, priezvisko a ďalšie údaje o sebe vložením náhodných znakov do príslušných polí.
  5. Potom kliknite na tlačidlo „Uložiť“.

Okrem toho môžete tiež nahradiť e-mailovú adresu, aby ste nedostávali správy od služby Skype, a tiež odstrániť svojho starého avatara, vďaka čomu vás vaši starí priatelia poznajú. Preto nemôžete opustiť Skypeúplne, ale urobte všetko možné, aby nikto nenašiel váš účet podľa krstného mena, priezviska alebo iných údajov. Je však dôležité vedieť, že niektorí používatelia, ktorým ste zanechali svoje staré používateľské meno Skype, sa budú môcť pokúsiť skontaktovať s jeho používaním.

Ďalším dôležitým bodom je skutočnosť, že čím dlhšie sa neprihlasujete do starého účtu, tým väčšia je pravdepodobnosť, že sa už nebude zobrazovať pri vyhľadávaní programu pre ostatných používateľov.

Potom, aby ste z počítača mohli čo najpohodlnejší prístup Skype, môžete z jeho pamäte odstrániť všetky údaje o nepotrebnom účte. Ak to chcete urobiť, zbavte sa priečinka so starým profilom na pevnom disku počítača.

Vymazanie informácií o účte Skype pomocou účtu Microsoft

Ak ste na prístup k svojmu účtu použili „účet“ od spoločnosti Microsoft, budete musieť na vymazanie osobných údajov vykonať tieto kroky:

  1. Použite tento účet na prihlásenie cez Skype.com.
  2. Kliknite na časť „Informácie o účte“.
  3. Prejdite na kartu „Osobné informácie“ a kliknite na tlačidlo „Zmeniť“.
  4. Vymažte všetky informácie o sebe, ako je opísané vyššie, a potom uložte zmeny.
  5. Potom môžete zabudnúť na existenciu tohto účtu.

Ak chcete úplne odstrániť „účet“ od spoločnosti Microsoft, nezabudnite, že musíte vybrať alebo minúť všetky prostriedky na svojom osobnom účte. Iné ako to už nemôžetepoužívať určité služby spoločnosti, napríklad Xbox Live alebo Outlook.

Takto sa môžete zbaviť starého prihlásenia Skype niekoľkými spôsobmi, hoci ho nebudete môcť úplne odstrániť. Ak stále chcete vymazať všetky údaje o starom účte, môžete sa obrátiť na podporu Skype. Existuje malá šanca, že pomôžu úplne odstrániť váš starý účet, ak na to existujú dobré dôvody, ale táto operácia bude trvať najmenej dva týždne.