Ako môžem opustiť krajinu Photo?

Rozhodli ste sa preto odísť z krajiny Foto raz a navždy. Ako sa hovorí, úloha je stanovená, zostáva ju oživiť. Ak chcete, aby váš účet v sociálnej sieti prestal existovať, pozorne si prečítajte pokyny uvedené nižšie a postupujte podľa všetkých jeho krokov.

1. Otvorte webovú stránku „Krajina krajiny“ v ľubovoľnom prehliadači a prejdite na svoju osobnú stránku.

2. V hornom profilovom menu vedľa vášho mena vpravo je ikona v tvare malého trojuholníka. Kliknite naň a po otvorení rozbaľovacej ponuky vyberte položku „Nastavenia stránok“.

3. Zrolujte nadol v zozname možností. Pod ním je tlačidlo „Chcem opustiť web“ - kliknite naň.

4. Po týchto akciách vám sociálna sieť ponúkne dve možnosti: 1 - skryť profil (pre ostatných používateľov zostane vaša stránka neviditeľná); 2 - účet úplne vymažte. Kliknite na prepínač umiestnený oproti druhej akcii „Plne ...“.

5. Kliknite na Pokračovať v odinštalovaní.

6. Otvorí sa karta so zoznamom dôvodov vymazania: vyberte jeden z nich (môžete voliteľne!). A znova stlačte tlačidlo „Pokračovať ...“.

7. Pred definitívnym odstránením profilu vás môže krajina „Photo Country“ požiadať, aby ste sa podelili o svoje osobné dojmy týkajúce sa datovania, stretnutí atď. Neobťažujte sa touto konkrétnou požiadavkou. Postačí abstraktná odpoveď: niečo ako „boli okolnosti“ alebo „áno, to bolo skvelé“.

8. Dôvody neochoty využívať výhody „Photo Country“ na internete sú uvedené, ostáva to malá záležitosť - kliknite na tlačidlo „Odstrániť stránku“.

9. Systém sociálnej siete automaticky odošle e-mail na e-mailovú adresu uvedenú vo vašom profile s upozornením na aktiváciu postupu vymazania. Otvorte ho a pozorne si ho prečítajte. Ak stále chcete opustiť sociálnu sieť, potvrďte žiadosť kliknutím na odkaz „Follow this ...“.

10. V prehliadači sa objaví správa, že stránka bude po 30 dňoch natrvalo odstránená zo servera. Ak si želáte, môžete poslať rozlúčkovú SMS na „Photo Country“: tu, na tejto webovej stránke napíšte svoju správu do políčka pod textom a kliknite na „Send“.

Ale aj po týchto akciách máte stále presne jeden mesiac na to, aby ste zmenili názor a vrátili svoju stránku od neexistencie. Všeobecne platí, že nostalgia o slávnych dňoch v krajine „Photo Country“ bude zaplavená - pozrite sa na kalendár ... A ak ešte nie je neskoro, do 30 dní od dátumu odstránenia neprejde, choďte na svoju sociálnu sieť pod svojím prihlásením. Nájdite v profile cenené tlačidlo Obnoviť, rýchlo naň kliknite - a radujte sa!

Prajeme vám, vážení čitatelia, aby ste sa rýchlo rozlúčili s „fotografickou krajinou“! Čo keď ... Potom rýchlo dohnajte stretnutie s ňou - so svojimi užívateľmi - vašimi priateľmi a priateľkami.