Ako môžem odstrániť stránku z môjho sveta?

Počas celej existencie poštovej služby mail.ru jej používatelia posielali a prijímali viac ako 10 miliárd emotikonov. Okrem toho 90% tohto súboru boli „radostné úsmevy“. Buď je to fakt prejavu nevedomého pracovitosti grafickým spôsobom na vyjadrenie vašej slnečnej nálady, alebo je to nekontrolovaný príval emócií. Neznáme. Ďalšia vec je zaujímavá - mnoho majiteľov účtov My World v určitom okamihu prestane vnímať toto „hnutie“. Takže povedať: „ochladiť sa“. A myslia pri prechode - ako odstrániť stránku z môjho sveta.

Ak vaša duša, milý čitateľ, zaplavil podobný pocit odcudzenia od virtuálneho priestoru „mail ru“, aj keď je niekde farebný a zaujímavý, nemali by ste sa vôbec obávať. Nakoniec sa nevzdávate reality. A potom, pri pohľade trochu dopredu, stojí za zmienku, že „vedľajšie dvere a predné dvere“ vašej stránky sa môžu vrátiť v určitom časovom období.

Tak teda! V tichom šušťaní sme odhalili pokyny, ako natrvalo odstrániť môj svet zo servera; az očí - cudzinci, ich vlastné?! Potom začnime!

1. Choďte na mail.ru pod svojím užívateľským menom. Prejdite do časti „Môj svet“. Dobre sa na neho pozrite. Nikdy nevieš ... možno zmeníš názor, ako sa ho zbaviť.

2. Na osobnej stránke v pravom hornom rohu vedľa adresy vašej poštovej schránky je možnosť „Nastavenia“, kliknite na ňu. V ňom leží chránená funkcia - vymazať „Môj svet“.

3. V časti „Moje nastavenia“ na karte „Domovská stránka“ nanájdite v dolnej časti tlačidlo „Odstrániť svoj svet“. A potom naň kliknite, aby ste začali proces likvidácie účtu - navždy a neodvolateľne! Áno, áno ... Všetko je veľmi vážne.

4. Systém poštových služieb vás požiada o potvrdenie vašej vôle vymazať svoju osobnú stránku. A zároveň bude varovať: čo strácate a čo už viac neuvidíte. Zaškrtnite všetky políčka „Chcem ...“ a kliknite na tlačidlo „Odstrániť svoj svet“.

Ak ste pozorne dodržiavali pokyny a všetky kroky ste vykonali správne, „Pošta. ru “zobrazí správu, že„ váš svet “je zablokovaný a po 48 hodinách úplne zmizne. A po nejakom čase sa do poštovej schránky odošle rovnaká správa „sms“ (zostáva vám k dispozícii!)

To znamená, že vaša stránka sa neodstráni okamžite po aktivácii príslušnej funkcie. Okamžite môžete vrátiť všetko do normálu - obnovte svoj účet kliknutím na veľké tlačidlo pod textom správy „Zrušiť odstránenie sveta“ alebo kliknutím na odkaz v zaslanom liste.

Dôležité! Po dvoch dňoch bude mail.ru presne vykonávať akcie, na ktorých ste sa predtým dohodli v zozname „Ak sa stále rozhodnete odstrániť ...“. Všetky fotografie, videá a zvukové stopy zo stránky zmiznú. Ak napríklad trpíte túžbou po stratenom „mojom svete“ tretí alebo štvrtý deň, budete musieť znova vytvoriť „krásu“ - prihláste sa na svoj účet a nahrajte všetok potrebný obsah.

Vážení čitatelia, môžete si svoj účet čo najskôr vymazať! Bez utrácania nervov a morálnej sily.