Ako deaktivovať alebo odstrániť profil na Facebooku

Obsah

Nezáleží na tom, aké zaujímavé by bolo komunikovať na Facebooku, bez ohľadu na to, ako atraktívne by boli výhody pre používateľov tejto obrovsky obľúbenej sociálnej siete, stále používatelia nie, nie, a na to, ako ju odstrániť, napadnú myšlienky. svoju stránku.

Túto úlohu na Facebooku možno vykonať dvoma spôsobmi:

1. Deaktivácia (dočasné vymazanie). Ideálne pre používateľov, ktorých ohromujú pochybnosti - „možno sa môj profil niekedy hodí ...“.

Po deaktivácii stránky:

  • ostatní používatelia Facebooku vás nebudú môcť nájsť;
  • Vaša kronika bude neprístupná;
  • správy, ktoré pošlete, budú k dispozícii ostatným členom sociálnej siete;
  • Všetky informácie o profile sú uložené v prípade, že sa chcete vrátiť.

2. Vymažte stránku. Kardinálna funkcia pre súdruhov, ktorí sa rozhodli natrvalo sa spojiť s Facebookom, a pre tých, ktorí si chcú vytvoriť nový účet.

Po vymazaní účtu:

  • k nemu nemôžete obnoviť prístup;
  • správy odoslané vašim priateľom zostanú v ich profiloch;
  • obsah nahraný na stránku sa môže uchovávať v zálohovacích systémoch sociálnej siete po dobu 90 dní, už však nebude k dispozícii iným ľuďom;
  • Z niektorých technických dôvodov sa kópie niektorých materiálov z profilu môžu uchovávať v databáze Facebook bez osobného identifikátora používateľa.

Nespúšťajte vymazať! Vytvorte kópiu

Pred odstránením stránkyStiahnite si dostupné informácie o profile do svojho počítača. Možno vaše fotografie ukladá v jedinej kópii, v niektorých poznámkach, príspevkoch, ktoré sú pre vás obzvlášť cenné atď. Prečo ich nechať navždy, ak môžete odísť? A potom už nikdy nebudete vedieť, že sa zrazu budete chcieť znova zaregistrovať na Facebooku.

1. Otvorte menu profilu: kliknite na tlačidlov pravom hornom rohu.

2. V zobrazenom zozname vyberte možnosť „Nastavenia“.

3. Na karte „Všeobecné nastavenia“ v poliach s osobnými údajmi kliknite na odkaz „Stiahnuť kópiu“.

4. Na otvorenej stránke kliknite na zelené tlačidlo „Spustiť vytváranie archívu“.

5. V ďalšom okne „Žiadosť o stiahnutie“ kliknite znova na tlačidlo s rovnakým názvom.

6. Prejdite na e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri prihlásení na svoj účet Facebook.

7. Otvorte správu zo sociálnej siete. Kliknite na odkaz pod textom.

8. Na stránke, ktorá sa otvorí na novej karte, kliknite na „Stiahnuť archív“. Počkajte na dokončenie sťahovania obsahu z profilu na pevný disk počítača.

Deaktivácia

1. Otvorte: Menu (tlačidlo ) → Nastavenia.

2. Prejdite do časti Bezpečnosť.

3. V zozname „Nastavenia zabezpečenia“ kliknite na poslednú položku - „Deaktivovať účet“.

4. Na rozbalenom paneli znova kliknite na odkaz s rovnakým názvom.

5. V zozname uveďte dôvod deaktivácie: kliknite na tlačidlo vedľa vybratej možnosti.

Pozor!Ak vyberiete dôvod „Totodočasne “, služba sociálnej siete ponúkne vykonanie automatickej aktivácie po určenom časovom období (od 1 do 7 dní).

6. Ak nechcete dostávať správy z Facebooku e-mailom počas deaktivačného obdobia, začiarknite políčko v doplnku „Odhlásiť sa z e-mailov“.

7. Kliknite na „Deaktivovať“.

8. V okne s ďalšou požiadavkou vyberte možnosť „Odpojiť teraz“.

Ak chcete účet znovu aktivovať, tj obnoviť jeho predchádzajúci vzhľad so všetkým obsahom v ňom, stačí prejsť štandardnou autorizáciou na webe (zadajte svoje prihlasovacie meno a heslo).

Odstrániť

1. Prejdite na svoju osobnú stránku.

2. Ak chcete úplne odstrániť profil, prejdite na stránku - https://www.facebook.com/help/delete_account.

3. Kliknite na funkciu „Odstrániť môj účet“.

Rady!Ak sa chcete dozvedieť viac o odstránení profilu, kliknite na rovnakej stránke na odkaz „Zistiť viac ...“.

4. Zadajte heslo a zadajte profil a captcha (symbolická kombinácia zobrazená na obrázku). Kliknite na tlačidlo „OK“.

To je ono! Vaša osobná stránka na sociálnej sieti už nie je.